Problematika finančních podpor pro malé a střední podnikatele - Novotná, Andrea (2008)
Cílem této BP je seznámit s možnostmi získání finančních podpor pro MSP. A to jak v rámci programů vytvářených státem, tak hlavně v rámci programů a grantů vytvořených EU právě na podporu podnikatelských projektů podnikatelů z tohoto dynamicky se rozvíjejícího sektoru tržního hospodářství