Problematika finančních podpor pro malé a střední podnikatele - Novotná, Andrea; Ezrová, Hana, 1941-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2008)
Cílem této BP je seznámit s možnostmi získání finančních podpor pro MSP. A to jak v rámci programů vytvářených státem, tak hlavně v rámci programů a grantů vytvořených EU právě na podporu podnikatelských projektů podnikatelů z tohoto dynamicky se rozvíjejícího sektoru tržního hospodářství
Vedoucí práce: Hana Ezrová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta managementu, 2008
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2008
Keywords: podnikatelské projekty; projektový management; strukturální fondy; management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; business planning; project management; structural funds; bachelor's theses