Zhodnocení personálních činností ve vybrané firmě - Hladká, Petra; Nesnídalová, Jitka; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2008)
Lidé jsou dnes v organizacích považováni za největší bohatství, hrají důležitou roli v plánování a dosahování strategických cílů podniku a udávají směr ostatním zdrojům. Náplní personálního útvaru je řízení lidského faktoru ve firmě a jeho ovlivňování žádoucím směrem. Mezi základní oblasti personalistiky patří: vytváření a analýza pracovních míst, plánování pracovníků, získávání, výběr, přijímání a rozmisťování pracovníků, hodnocení pracovníků, vzdělávání a rozvoj pracovníků, odměňování, pracovní vztahy, péče o pracovníky a personální informační systém
Vedoucí práce: Jitka Nesnídalová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta managementu, 2008
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2008
Keywords: lidský kapitál; personální management; management [obor dipl. práce]; diplomové práce; human capital; personnel management; master's theses