Jazyková vybavenost absolventa VŠ z pohledu požadavků a potřeb veřejné správy - Mejzlíková, Jana (2008)
Bakalářská práce se soustředí na srovnání jazykové vybavení absolventa vysoké školy, vzhledem k potřebám znalosti cizích jazyků ve veřejné správě. Potřeba jazyků ve veřejné správě je zkoumána na základě dotazníku podaných zaměstnancům správních úřadů v kraji Vysočina, dále na základě jazykových požadavků nabízených pracovních míst ve veřejné správě