Jazyková vybavenost absolventa VŠ z pohledu požadavků a potřeb veřejné správy - Mejzlíková, Jana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu; Bartošová-Vrbová, Marta (2008)
Bakalářská práce se soustředí na srovnání jazykové vybavení absolventa vysoké školy, vzhledem k potřebám znalosti cizích jazyků ve veřejné správě. Potřeba jazyků ve veřejné správě je zkoumána na základě dotazníku podaných zaměstnancům správních úřadů v kraji Vysočina, dále na základě jazykových požadavků nabízených pracovních míst ve veřejné správě
Vedoucí práce: Marta Bartošová-Vrbová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta managementu, 2008
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2008
Keywords: jazykové dovednosti; absolventi vysokých škol; veřejná správa; management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; linguistics competences; college graduates; public administration; bachelor's theses