Pracovně - právní vztahy ve veřejné a státní správě v ČR a jejich směřování. - Váňová, Jana; Přibyl, Karel; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2008)
Tato práce se zabývá pracovně právními vztahy ve veřejné a státní správě, zvláště normami, které v současné době tyto vztahy upravují. Poukazuje na neexistenci jednotné právní úpravy v této oblasti, především neustálé odkládání účinnosti služebního zákona a z toho vyplývající odlišné požadavky kladené na jednotlivé skupiny zaměstnanců ve veřejné správě. V praktické části se zabývá výhodami a nevýhodami vyplývajícími z rozdílů mezi zaměstnanci v pracovně právním vztahu a příslušníky bezpečnostních sborů ve služebním poměru
Vedoucí práce: Karel Přibyl
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta managementu, 2008
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2008
Keywords: veřejná správa; státní správa; pracovněprávní vztahy; management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; public administration; state administration; labor-law relations; bachelor's theses