Modelování sociální situace domácností v Čechách a na Slovensku - Jauker, Pavel; Bartošová, Jitka; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2008)
Diplomová práce je zaměřena na modelování příjmů českých a slovenských domácností v závislosti na vybraných společensko-ekonomických a demografických faktorech (oporou práce budou informace zveřejňované Českým statistickým úřadem a jeho slovenským protějškem)
Vedoucí práce: Jitka Bartošová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta managementu, 2008
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2008
Keywords: domácnosti; data; pravděpodobnostní metody; management [obor dipl. práce]; diplomové práce; households; data; probabilistic methods; master's theses