Mandatorní výdaje České republiky, jejich struktura, vývoj - Gablerová, Pavlína; Králová, Vendula; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2008)
Vymezení mandatorních výdajů, seznámení s jejich vývojem, současnou podobou a porovnání s některými státy Evropské unie. Na základě jejich analýzy navržení jejich optimální strukturu. Pohled na mandatorní výdaje ze dvou pohledů, z pohledu rozpočtu a občana
Vedoucí práce: Vendula Králová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta managementu, 2008
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2008
Keywords: rozpočtová skladba; management [obor bakal. práce]; mandatorní výdaje; bakalářské práce; budgeting; bachelor's theses