Životní pojištění a penzijní připojištění - Ondráčková, Pavla (2008)
Práce porovnává produkty tří pojišťoven, a to Allianz, a. s., Česká pojišťovna, a. s. a Kooperativa, a. s., Vienna Insurance Group v oblasti životního pojištění a penzijního připojištění. Dále hodnotí dopad a vliv daňové reformy na životní pojištění a penzijní připojištění