Životní pojištění a penzijní připojištění - Ondráčková, Pavla; Dvořák, Jiří; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2008)
Práce porovnává produkty tří pojišťoven, a to Allianz, a. s., Česká pojišťovna, a. s. a Kooperativa, a. s., Vienna Insurance Group v oblasti životního pojištění a penzijního připojištění. Dále hodnotí dopad a vliv daňové reformy na životní pojištění a penzijní připojištění
Vedoucí práce: Jiří Dvořák
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta managementu, 2008
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2008
Keywords: pojištění osob; důchodové připojištění; životní pojištění; management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; personal insurance; supplementary pension insurance; life insurance; bachelor's theses