Kvalita a efektivnost služeb poskytovaných úřadem práce - Kubátová, Martina (2008)
Cílem této práce je zhodnotit kvalitu služeb poskytovaných úřady práce a navrhnout opatření a doporučení, která by mohla pomoci k jejímu zlepšení. Teoreticko metodologická část této práce se bude zabývat především problematikou nezaměstnanosti a vším co je s ní spojeno. Především pak úřady práce, které hrají v celé práci klíčovou roli. Text uvede výzkumné metody, které jsou používány při hodnocení kvality služeb, a posléze vybere tu nejvhodnější. Další část práce se bude věnovat samotnému výzkumu, který pomůže odhalit současný stav služeb, které poskytuje úřad práce v Příbrami. Bude zde uveden postup, podle kterého bude celý výzkum probíhat. V závěru tato práce navrhne doporučení, která by mohla vést ke zlepšení kvality služeb poskytovaných úřady práce