Zhodnocení personálních činností ve vybrané firmě - Kahounová, Monika; Nesnídalová, Jitka; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2008)
Teoreticko-metodologická část obecně popisuje personální útvar a jeho funkce, charakterizuje jednotlivé personální činnosti (získávání a přijímání pracovníků, hodnocení a rozvoj pracovníků, pracovní vztahy, péče o zaměstnance, personální informační systém). Praktická část se zabývá základní charakteristikou firmy, popisuje personální útvar a personální management vybrané firmy, charakterizuje a hodnotí personální činnosti analyzované společnosti a poskytuje doporučení a návrhy pro personální management
Vedoucí práce: Jitka Nesnídalová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta managementu, 2008
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2008
Způsob přístupu: Internet
Keywords: management [obor dipl. práce]; diplomové práce; pracovní vztahy; master's theses; industrial relations