Výuka jazyků na vysokých školách v porovnání se Společným evropským referenčním rámcem pro jazyky - Vondrová, Martina; Bartošová-Vrbová, Marta; Přibyl, Vladimír; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2008)
V práci jsou porovnávány jazykové znalosti a dovednosti studentů VŠE FM se SERR. V teoretické části je obsažen SERR, především stupně jazykových znalostí a dovedností. Dále přehled mezinárodně uznávaných jazykových zkoušek a téma nových maturit. V praktické části je šetření mezi studenty FM, které vypovídá o jejich sebehodnocení a dochází k porovnání s požadavky praxe
Vedoucí práce: Marta Bartošová-Vrbová
Obsahuje bibliografii
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: vysokoškolské studium; jazyková výuka; společný hodnotící rámec (model); management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; college study; language teaching and learning; Common Assessment Framework (Quality control model); bachelor's theses