Role cestovního ruchu ve Španělsku a jeho přínos do celkového rozpočtu španělského hospodářství - Jaukerová, Michaela (2008)
Práce se pokusí podat přehled o rozvoji a roli cestovního ruchu ve Španělsku v posledních 15ti letech a celkový pohled na jeho přínos pro další vývoj španělského hospodářství