Role cestovního ruchu ve Španělsku a jeho přínos do celkového rozpočtu španělského hospodářství - Jaukerová, Michaela; Kopřiva, Bohumil; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2008)
Práce se pokusí podat přehled o rozvoji a roli cestovního ruchu ve Španělsku v posledních 15ti letech a celkový pohled na jeho přínos pro další vývoj španělského hospodářství
Vedoucí práce: Bohumil Kopřiva
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta managementu, 2008
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2008
Keywords: cestovní ruch; hospodářská politika; Španělsko; management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; tourism; economic policy; Spain; bachelor's theses