Problematika uplatňování nástrojů marketingového řízení ve společnosti TNT Express Worldwide, spol. s r. o. - Šauerová, Libuše; Ezrová, Hana, 1941-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2008)
Význam marketingového řízení v podniku. Situační analýza firmy včetně konkurenčního prostředí a spokojenosti zákazníků (SWOT analýza). Popis a zhodnocení marketingové strategie, definování vize a mise. Používání nástrojů marketingového mixu ve společnosti TNT Express Worldwide, spol. s r. o. Zhodnocení uplatňování nástrojů marketingového řízení ve společnosti TNT Express Worldwide, spol. s r. o. a vypracování doporučení, která by mohla přispět k rozvoji společnosti a loajalitě zákazníků
Vedoucí práce: Hana Ezrová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta managementu, 2008
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2008
Keywords: strategický marketing; marketingový management; marketingový výzkum; management [obor dipl. práce]; marketingový mix; diplomové práce; strategic marketing; marketing management; marketing research; master's theses