Hodnocení vzdělávacího programu se zaměřením na kurzy pro rozvoj týmové spolupráce ve společnosti Tesco Stores ČR - Vožická, Martina (2008)
Práce popisuje program vzdělávání ve společnosti Tesco Stores ČR. Zvláště se zaměřuje na kurzy týmové spolupráce jako jeho součásti. V kurzech jsou popsány především účasníci kurzů, užívané metody, poskytovatelé kurzů a sledování efektivity. Částí práce je rozbor těchto bodů na kurzu konaném na konci roku 2007. V závěru práce jsou navrženy řešení zjištěných problémů