Hodnocení vzdělávacího programu se zaměřením na kurzy pro rozvoj týmové spolupráce ve společnosti Tesco Stores ČR - Vožická, Martina; Král, Pavel; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2008)
Práce popisuje program vzdělávání ve společnosti Tesco Stores ČR. Zvláště se zaměřuje na kurzy týmové spolupráce jako jeho součásti. V kurzech jsou popsány především účasníci kurzů, užívané metody, poskytovatelé kurzů a sledování efektivity. Částí práce je rozbor těchto bodů na kurzu konaném na konci roku 2007. V závěru práce jsou navrženy řešení zjištěných problémů
Vedoucí práce: Pavel Král
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta managementu, 2008
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2008
Keywords: týmová práce; vzdělávání zaměstnanců; hodnocení pracovníků; management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; team work; employee training and education; rating of employees; bachelor's theses