Marketing Mix im Betrieb Budweiser Budvar - Režná, Iva; Polívková, Jana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2008)
Práce obsahuje vysvětlení pojmů marketing a marketingový mix. Následně stručně popisuje nástroje marketingového mixu: produkt, cenu, distribuci a marketingovou komunikaci. Praktická část práce zahrnuje popis podniku Budějovický Budvar,n.p. a analýzu nástrojů marketingového mixu. Součástí práce je zhodnocení současného stavu firmy z pohledu jednotlivých nástrojů marketingového mixu a případné návrhy na opatření ke zlepšení situace
Vedoucí práce: Jana Polívková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta managementu, 2008
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2008
Keywords: distribuce zboží; ceny; marketingová komunikace; management [obor bakal. práce]; marketingový mix; bakalářské práce; distribution of goods; prices; communication in marketing; bachelor's theses