Analýza a návrh marketingové strategie KLH Vajgar Jindřichův Hradec - Trelo, Richard (2008)
Diplomat na základě studia odborné literatury a spolupráce s vedením KLH Vajgar Jindřichův Hradec navrhne marketingovou strategii klubu