Analýza a návrh marketingové strategie KLH Vajgar Jindřichův Hradec - Trelo, Richard; Král, Pavel; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2008)
Diplomat na základě studia odborné literatury a spolupráce s vedením KLH Vajgar Jindřichův Hradec navrhne marketingovou strategii klubu
Vedoucí práce: Pavel Král
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta managementu, 2008
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2008
Keywords: marketing; management [obor bakal. práce]; marketingový mix; bakalářské práce; marketing; bachelor's theses