Finanční poradenství - Mrázek, Michal (2008)
Vymezení pojmu finanční trh a jeho vývoj. Jaká je finanční gramotnost v ČR. A na základě těchto zjištění představení důležitosti finančního pradenství, seznámení s tímto oborem. Vysvětlení hlavních výhod a také nevýhod či možných neetických praktik ve finančním poradenství. Na základě faktů určení prognózy budoucího vývoje tohoto odvětví