Finanční poradenství - Mrázek, Michal; Votava, Libor; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2008)
Vymezení pojmu finanční trh a jeho vývoj. Jaká je finanční gramotnost v ČR. A na základě těchto zjištění představení důležitosti finančního pradenství, seznámení s tímto oborem. Vysvětlení hlavních výhod a také nevýhod či možných neetických praktik ve finančním poradenství. Na základě faktů určení prognózy budoucího vývoje tohoto odvětví
Vedoucí práce: Libor Votava
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta managementu, 2008
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2008
Keywords: finanční trhy; poradenství; management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; financial market; consulting services; bachelor's theses