Propagace a komunikace ve zdravotnictví - Polanecká, Šárka (2008)
Cílem bakalářské práce je seznámení s jednotlivými nástroji propagace a komunikace ve zdravotnictví. Teoretické poznatky jsou pak aplikovány do praxe na příkladu konkrétního zdravotnického zařízení