Propagace a komunikace ve zdravotnictví - Polanecká, Šárka; Střítecký, Rudolf; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2008)
Cílem bakalářské práce je seznámení s jednotlivými nástroji propagace a komunikace ve zdravotnictví. Teoretické poznatky jsou pak aplikovány do praxe na příkladu konkrétního zdravotnického zařízení
Vedoucí práce: Rudolf Střítecký
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta managementu, 2008
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2008
Keywords: zdravotnictví; public relations; krizový management; komunikace (sdělování); management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; health service; public relations; crisis management; human communication; bachelor's theses