Výběr a hodnocení dodavatelů ve vybraném podniku - Bajko, Václav (2008)
Cílem práce je podat co nejširší přehled o způsobech a metodách výběru a hodnocení dodavatelů a posoudit tuto problematiku ve vybraném podniku. Dále pak shrnout požadavky na dodavatele, zhodnotit dosavadní přístupy a při zjištění nedostatků navrhnout racionalizační opatření