Výběr a hodnocení dodavatelů ve vybraném podniku - Bajko, Václav; Lukšů, Vladimír; Konečná, Renata; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2008)
Cílem práce je podat co nejširší přehled o způsobech a metodách výběru a hodnocení dodavatelů a posoudit tuto problematiku ve vybraném podniku. Dále pak shrnout požadavky na dodavatele, zhodnotit dosavadní přístupy a při zjištění nedostatků navrhnout racionalizační opatření
Vedoucí práce: Vladimír Lukšů
Obsahuje bibliografii
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: logistika (management); dodavatelé; management [obor dipl. práce]; diplomové práce; business logistics; suppliers; master's theses