Analýza nástrojů marketingové mixu v podniku Western-Šiklův mlýn s.r.o. - Šiklová, Veronika (2008)
V práci bude provedena charakteristika a analýza současného stavu jednotlivých nástrojů marketingového mixu. Cílem je aplikovat nalezená teoretická řešení na analyzovanou firmu