Analýza nástrojů marketingové mixu v podniku Western-Šiklův mlýn s.r.o. - Šiklová, Veronika; Kovář, František; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2008)
V práci bude provedena charakteristika a analýza současného stavu jednotlivých nástrojů marketingového mixu. Cílem je aplikovat nalezená teoretická řešení na analyzovanou firmu
Vedoucí práce: František Kovář
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta managementu, 2008
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2008
Způsob přístupu: Internet
Keywords: management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses