Efektivní zhodnocení finančních prostředků - Kellner, Petr (2008)
Tato práce si klade za cíl poskutnout návod, jakým způsobem volit a realizovat investiční strategii, a to formou stravitelnou pro laickou veřejnost. Budeme se zabývat zejména problémem volby správných produktů a programů v oblasti přípravy peněz na stáří, a to hlavně v závilstoti na věku