Efektivní zhodnocení finančních prostředků - Kellner, Petr; Kovář, František, 1940-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2008)
Tato práce si klade za cíl poskutnout návod, jakým způsobem volit a realizovat investiční strategii, a to formou stravitelnou pro laickou veřejnost. Budeme se zabývat zejména problémem volby správných produktů a programů v oblasti přípravy peněz na stáří, a to hlavně v závilstoti na věku
Vedoucí práce: František Kovář
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta managementu, 2008
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2008
Keywords: finanční investování; management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; financial investments; bachelor's theses