Google - Novák, Michal; Pokorný, Pavel, 1952-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2008)
Práce popisuje zrod společnosti Google, jeho stručnou historii a souhrn poskytovaných služeb. Dále obsahuje popis technologie, základních a pokročilých funkcí fulltextového vyhledávače. Podrobněji popisuje takové služby, u kterých je předpoklad využití pro potřeby výuky na Fakultě managementu Vysoké školy ekonomické v Praze nebo jiných vzdělávacích institucí
Vedoucí práce: Pavel Pokorný
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta managementu, 2008
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2008
Keywords: Google; vyhledávací systémy; management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; Google; retrieval systems; bachelor's theses