Elektronické knihy - Duchek, Pavel (2008)
Práce podává přehled o tom, co jsou elektronické knihy a jaké jsou jejich výhody oproti klasické knize. Dále přináší výčet nejběžnějších formátů a zdrojů e-knih. Zároveň popisuje na jakých zařízeních a za pomoci jakého softwaru lze elektronické knihy číst a vytvářet