Elektronické knihy - Duchek, Pavel; Pokorný, Pavel, 1952-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2008)
Práce podává přehled o tom, co jsou elektronické knihy a jaké jsou jejich výhody oproti klasické knize. Dále přináší výčet nejběžnějších formátů a zdrojů e-knih. Zároveň popisuje na jakých zařízeních a za pomoci jakého softwaru lze elektronické knihy číst a vytvářet
Vedoucí práce: Pavel Pokorný
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta managementu, 2008
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2008
Keywords: elektronické zdroje; digitalizace dokumentů; elektronické knihy; management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; electronic information resources; digitization of documents; electronic books; bachelor's theses