The People's Republic of China is Gradually Becoming the World's Most Important Superpower on the Asian Continent - Hrůša, Tomáš (2008)
Tato bakalářská práce podává základní údaje zejména Čínské Lidové Republice a dále o Evropské Unii a USA. Dále práce tyto 3 mohutné ekonomické celky srovnává pomocí různých ekonomických a sociálních indexů a ukazatelů během posledních patnácti let