The People's Republic of China is Gradually Becoming the World's Most Important Superpower on the Asian Continent - Hrůša, Tomáš; Kopřiva, Bohumil; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2008)
Tato bakalářská práce podává základní údaje zejména Čínské Lidové Republice a dále o Evropské Unii a USA. Dále práce tyto 3 mohutné ekonomické celky srovnává pomocí různých ekonomických a sociálních indexů a ukazatelů během posledních patnácti let
Vedoucí práce: Bohumil Kopřiva
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta managementu, 2008
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2008
Keywords: ekonomické reformy; hrubý domácí produkt; komparativní ekonomie; Čína; Spojené státy americké; země Evropské unie; management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; economic reforms; gross domestic product; comparative economics; China; United States; European Union countries; bachelor's theses