Zhodnocení personálních činností ve vybrané firmě - Svobodová, Martina; Zmrhalová, Alena; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2008)
Teoretická část se věnuje jednotlivým personálním činnostem a jejich charakteristikám. V praktické části jsou analyzovány vybrané personální činnosti v konkrétním podniku. Pozornost je zaměřena na získávání pracovníků, výběr pracovníků, orientaci pracovníků a péči o pracovníky. Oblast péče o pracovníky se věnuje pracovnímu prostředí a službám a benefitům poskytovaným zaměstnancům. Vybrané personální činnosti jsou popsány, zhodnoceny a srovnány s poznatky uvedenými v teoretické části. Pro zjištěné rozdíly jsou naznačena doporučení pro praxi
Vedoucí práce: Alena Zmrhalová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta managementu, 2008
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2008
Způsob přístupu: Internet
Keywords: management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses