Problematika personálního řízení v GE Money Bank - Zemanová, Jana; Ezrová, Hana, 1941-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2008)
Práce se zabývá pěti základními oblastmi personálního řízení. První oblastí je získávání pracovníků, kde jsou popsány hlavní využívané zdroje pracovních sil, poté následuje výběr pracovníků, jež se zabývá různými metodami výběru jako je individuální pohovor či assessment centre.Další částí je adaptace pracovníků,jež je zaměřena zejména na adaptaci zaměstnanců oddělení správy pohledávek.Čtvrtou částí je hodnocení pracovníků, ve které jsou porovnávány různé typy zpětných vazeb a vhodnost jejich použití. Poslední částí práce pak je systém vzdělávání pracovníků
Vedoucí práce: Hana Ezrová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta managementu, 2008
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2008
Keywords: přijímací pohovory; vzdělávání zaměstnanců; hodnocení pracovníků; management [obor dipl. práce]; diplomové práce; employment interviewing; employee training and education; rating of employees; master's theses