Management PR aktivit u příspěvkové organizace zřizované obcí - Kylíšková, Michaela (2008)
Bakalářská práce obsahuje teoretické poznatky z oboru public relations a komunikace. V Praktické části jsou srovnány PR aktivity tří vybraných mateřských škol. Dále je zde uvedeno hodnocení na základě aktivit mateřských škol a vyhodnocení ankety mezi rodiči dětí těchto mateřských škol