Management PR aktivit u příspěvkové organizace zřizované obcí - Kylíšková, Michaela; Nový, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2008)
Bakalářská práce obsahuje teoretické poznatky z oboru public relations a komunikace. V Praktické části jsou srovnány PR aktivity tří vybraných mateřských škol. Dále je zde uvedeno hodnocení na základě aktivit mateřských škol a vyhodnocení ankety mezi rodiči dětí těchto mateřských škol
Vedoucí práce: Jan Nový
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta managementu, 2008
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2008
Keywords: neziskové organizace; public relations; ankety; management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; nonprofit organizations; public relations; inquiry; bachelor's theses