Strategické dichotomie ve vybraném podniku - Pelouchová, Kateřina; Štrach, Pavel; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2008)
Bakalářská práce Strategické dichotomie ve vybraném podniku je rozdělena na teoretickou a aplikační část. V teoretické části je definována strategie a náležitosti její tvorby, implementace, hodnocení a strategické dichotomie. Strategické dichotomie jsou popsány podle knihy de Wita a Meyera "Strategic Synthesis", která jako jediná představuje strategický management ze syntetického pohledu. Aplikační část charakterizuje jednotlivé dichotomie ve společnosti ELK, a. s
Vedoucí práce: Pavel Štrach
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta managementu, 2008
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2008
Keywords: strategický management; management [obor bakal. práce]; strategické dichotomie; bakalářské práce; strategic planning; bachelor's theses