Elektronická komunikace s veřejnou sférou - Buryánek, Pavel (2008)
Práce se zabývá vývojem elektronické komunikace s veřejnou sférou od roku 1999, mapuje možnosti komunikace mezi občany a orgány veřejné správy a určuje možnosti jejího zabezpečení. Součástí práce je i popis aktuálně zajímavých projektů a otestování některých elektronických služeb, které veřejná sféra nabízí