Elektronická komunikace s veřejnou sférou - Buryánek, Pavel; Pokorný, Pavel, 1952-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2008)
Práce se zabývá vývojem elektronické komunikace s veřejnou sférou od roku 1999, mapuje možnosti komunikace mezi občany a orgány veřejné správy a určuje možnosti jejího zabezpečení. Součástí práce je i popis aktuálně zajímavých projektů a otestování některých elektronických služeb, které veřejná sféra nabízí
Vedoucí práce: Pavel Pokorný
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta managementu, 2008
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2008
Keywords: elektronická veřejná správa; projektový management; elektronická komunikace; management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; electronic government; project management; electronic communication; bachelor's theses