Návrh analýzy pracovních míst ve firmě TDS, s. r. o. - Janečková, Petra; Kozlová, Taťána; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2008)
Předmětem práce je popis a specifikace pracovních míst, způsob jejích provedení a propojení výsledků s navržením organizační struktury. Jsou zmíněny metody používané k analýze a také, jaký je její vliv na zvyšování efektivity podniku. Jsou popsány organizační struktury a v praktické části jsou tyto poznatky aplikovány na firmu TDS, s. r. o. Analýza je provedena na tzv. realizační tým a je navržena organizační struktura pro podnik
Vedoucí práce: Taťána Kozlová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta managementu, 2008
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2008
Keywords: lidský kapitál; kultura organizace; podnikový management; management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; human capital; corporate culture; industrial management; bachelor's theses