Podniková studie - Černík, Peter (2008)
V práci je popísaný návrh podnikateľskej štúdie spoločnosti zo zameraním na internetový predaj a následnú donášku tovaru domov. Práca je zameraná na založenie podniku, marketingový mix, swot analýza, ďalej tiež popisuje obchodný plán, rozvahu, výkaz ziskov a strát, finančné toky a popis riadenia v organizačnej schéme. Cieľom je vyhodnotiť efektívnosť podľa jednotlivých parametrov k praktickej realizácii