Podniková studie - Černík, Peter; Pirožek, Petr, 1971-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2008)
V práci je popísaný návrh podnikateľskej štúdie spoločnosti zo zameraním na internetový predaj a následnú donášku tovaru domov. Práca je zameraná na založenie podniku, marketingový mix, swot analýza, ďalej tiež popisuje obchodný plán, rozvahu, výkaz ziskov a strát, finančné toky a popis riadenia v organizačnej schéme. Cieľom je vyhodnotiť efektívnosť podľa jednotlivých parametrov k praktickej realizácii
Vedoucí práce: Petr Pirožek
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta managementu, 2008
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2008
Keywords: projektový management; elektronický obchod; management [obor bakal. práce]; donášková služba; bakalářské práce; project management; electronic commerce; bachelor's theses