Firemní kultura multikulturní společnosti - SAP AG - Svoboda, Milan (2008)
Práce se zabývá problematikou firemní kultury v prostředí nadnárodní společnosti. V teoretické části se čtenáři seznámí s pojmy jako kultura, národní a firemní kultura. Důraz je zde kladen především na různá pojetí konceptu kulturních dimenzí, kde je vyzdvihnuto dílo Geerta Hofstedeho. Praktická část aplikuje získané znalosti na příkladu německé společnosti SAP AG a jejího administrativního centra SAP BSCE Prague. Tato část je obohacena aktuálním průzkumem mezi spolupracovníky na téma firemní kultura