Marketingová strategie hotelu Sitno - Allouache, Diana (2008)
Bakalárska práca je venovaná zhodnoteniu marketingového postupu pri riadení hotelu. Zaoberá sa teóriou tvorby marketingovej stratégie hotelov. Pozornosť je sústredená na zhodnotenie vnútorných podmienok a vonkajšieho okolia hotelu ako základný predpoklad úspešnej tvorby marketingovej stratégie. Prípadová štúdia sa zameria na hotel Sitno vo Vyhniach. Na konkrétnom príklade ukáže využitie SWOT analýzy, kde sa kvalitatívne vyhodnotia všetky relevantné stránky fungovania hotelu Sitno a jeho súčasnej pozície na trhu