Fundraising neziskové organizace - Novotná, Alena; Nový, Jan, 1966-; Přibyl, Vladimír; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2008)
Fundraising je činnost, která se zabývá získáváním finančních prostředků pro neziskové organizace. Teoretická část práce zmiňuje především obecné poznatky o metodách a nástrojích fundraisingu. Tím je míněno, čím se fundraising zabývá, jaké jsou jeho strategie, metody a způsoby používání a kdo ho provádí. V praktické části je fundraisingový proces na konkrétním příkladu občanského družení Proutek následně popsán a analyzován z hlediska dosavadních fundraisingových aktivit
Vedoucí práce: Jan Nový
Obsahuje bibliografii
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: neziskové organizace; fundraising; dárcovství; management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; nonprofit organizations; fund raising; generosity; bachelor's theses