Využití geografických dat v marketingu - Poskočil, Petr (2008)
Práce ukazuje roli geografických dat v marketingu a jejich využití v jednotlivých marketingových činnostech. Součástí práce jsou i konkrétní ukázky možného využití geografických dat v této oblasti